Binnenkort in Amsterdam. Soon in Amsterdam.

Binnenkort zal The Healing Station, Ceintuurbaan 237, Tapirino producten gaan verkopen. The Healing Station hoort bij het project Safe Haven, een ongelooflijk bijzonder en belangrijk initiatief dat vluchtelingen, die letterlijk klem zijn komen te zitten in Griekenland, onderdak en hulp probeert te bieden – in ieder geval de vrouwen en de kinderen. Het is een fantastisch project en bovendien een superleuke plek in de Amsterdamse Pijp, erg de moeite waard om te gaan kijken. Ik ben heel trots dat The Healing Station het eerste verkooppunt van Tapirino wordt!

 

Soon, The Healing Station, Ceintuurbaan 237 in Amsterdam, will start selling Tapirino Products. The Healing Station is part of Project Safe Haven, a very special and important initiative that tries to provide shelter and help to refugees who literally got stuck in Greece – at the very least the women and children. It is a terrific project and also a really cute spot in a great area of Amsterdam, well worth checking out. I am very proud that The Healing Station will be the first to sell Tapirino Products!

http://www.healingstation.nl

http://www.projectsafehaven.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s