the Healing Station

Het is zover!

Vanaf NU is al het lekkers te koop bij The Healing Station, Ceintuurbaan 237 Amsterdam. Hun openingstijden zijn nog ‘in ontwikkeling’, maar als je er op zaterdag tussen 11 en 16 uur naar toe gaat , zijn ze zéker open. Online zijn we dag en nacht open – stuur een email met je wensen naar tapirinoamsterdam@gmail.com en we gaan het in orde maken.

 

Here we go!

As of NOW all the goodies are for sale at The Healing Station, Ceintuurbaan 237 Amsterdam. Their opening hours are still ‘under development’, but if you go there on saturdays between 11 am and 4 pm, they are open for sure. Online we are open 24/7 – send an email with your wishlist to tapirinoamsterdam@gmail.com and we will make it happen.

Een gedachte over “the Healing Station

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s