TAPIRINO is Live!

We zijn begonnen! Tapirino Kitchenmade Cosmetics, heerlijkheden voor handen en voeten.

Waarom Tapirino?

2016 was het jaar van de cosmetica-die-uit-de-handel-genomen-werd. Daar gíng onze nagelverzorging, de crème voor onze voeten, de scrub. Maar niet getreurd, dan doen we het wel zelf. Googlen, zoeken, proberen, klatsjen, mengen, uithuilen en opnieuw beginnen – net zo lang tot het goed was. Héérlijk was!

We are live! Tapirino Kitchenmade Cosmetics, delicacies for hands and feet.

Why Tapirino?

2016 was the year of discontinued cosmetics. So much for our nail care products, the cream for our feet, the scrub. Never mind, we’ll do it ourselves. We googled, searched, tried, melted, stirred, experimented, discarded and tried again – until it was just right. Just delicious!